Preview Mode Links will not work in preview mode

Synpodden

Dec 30, 2020

Följ med till Italien! I fem föreläsningar med guiden Charlotte Elmroth får vi lära oss mer om historia, natur, mat och kultur. Dessa program sändes i Radio SRF under hösten. I detta avsnitt tar vi reda på mer om mat- och vinkulturen i Toscana. 


Dec 27, 2020

Följ med till Italien! I fem föreläsningar med guiden Charlotte Elmroth får vi lära oss mer om historia, natur, mat och kultur. Dessa program sändes i Radio SRF under hösten. I detta avsnitt lär vi oss mer om naturen i Toscana.


Dec 23, 2020

Följ med till Italien! I fem föreläsningar med guiden Charlotte Elmroth får vi lära oss mer om historia, natur, mat och kultur. Dessa program sändes i Radio SRF under hösten. I detta första avsnitt bekantar vi oss med Florence och dess historia. 


Dec 18, 2020

Innehållet i årets sista podd: Förbundsstyrelsen har haft möte. Håkan Thomsson, förbundsordförande, rapporterar om mötet. Synlinjen tar en paus. I samband med förbundsstyrelsemötet fattades inget beslut om Synlinjens framtid, därför tar den nu en paus tills vidaare. Nyårsrekreationen på Almåsa är...


Dec 11, 2020

I höstens näst sista podd får du hänga med till höstlovets Kulturläger för synskadade barn och ungdomar som gick i skapandets tecken och så får du möta Albertina, en av de första synskadades cigarettmakerskorna i Sverige.